Wat gaan wij doen?

Op deze dag zullen wij jou de Aegoncultuur laten proeven. Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. In een eerlijke dialoog bieden we begrijpelijke oplossingen, waardoor klanten zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst.

Op deze dag zullen we jullie een kijkje in de keuken geven van het hoofdkantoor van Aegon. Naast een kijkje in de keuken mogen jullie ook ondervinden hoe het is om bij Aegon te werken door deel te nemen aan de Capital Management Game.

De Capital Management Game is een simulatiespel waarin we aan de slag gaan met de SII balans van een verzekeraar. De balans geeft een goed beeld of een onderneming financieel gezond is. In deze simulatie kun je zelf keuzes maken met betrekking tot bijvoorbeeld de assetmix. We zullen daarbij bijvoorbeeld kijken naar de rol van een verzekeraar; bepaalde risico’s in het dagelijks leven en hoe deze kunnen worden afgedekt. Daarnaast gaan we kijken naar Capital Management binnen een verzekeraar; Hoeveel kapitaal zouden we moeten hebben en kunnen we daarin voorspellingen maken?

Aegon biedt actieve aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Aegon staan vrijheid en verantwoordelijk hoog in het vaandel. Dit betekent dat medewerkers bij ons veel ruimte krijgen om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Wij vinden samenwerking, performance en een goede sfeer belangrijker dan status of hiërarchie. Bij ons is veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij geven je de randvoorwaarden voor jouw succes en hopen je te mogen ontvangen op 6 november!