Twee derde van onze planeet bestaat uit water: de oceaan is een fundamenteel voor de mens en andere organismen op aarde. Maar onze oceaan staat voor grote uitdagingen. Door de groei in populatie en de toenemende economische activiteiten op de oceaan, wordt de druk alleen nog maar groter.

OOC gelooft dat ondanks de uitdagingen die er liggen voor de oceaan, er ook mogelijkheden zijn om de oceaan te beschermen door een verantwoordelijk gebruik en exploitatie van de ruimte en resources. Wij helpen ondernemers, startups of gewoon mensen met een goed idee door kennis te leveren vanuit de offshore sector, hen te koppelen aan experts en door hen geld te bieden voor baanbrekende ideeën.

Het is tijd voor de offshore sector om verantwoordelijkheid te tonen en tijd om jou te helpen met jouw ideeën. Samen kunnen wij innovatie versnellen en duurzame ideeën omzetten in een onderneming. In andere woorden: wij zien een oceaan vol mogelijkheden!

Tijdens de brainstormsessie zullen wij de volgende vraag centraal zetten:

Hoe kunnen we de resources op de oceaan benutten, zonder dat dit ten koste gaat van de maatschappelijke en ecologische waarde van de oceaan?

Ben jij geïnteresseerd in duurzaamheid? Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de brainstromsessie op Nereus tijdens de Business Week.

http://www.ouroceanschallenge.org/

https://www.youtube.com/watch?v=MdFjXIbGmKo