M2mobi is een mobile app agency. Als app-ontwikkelaar ontwikkelen we mobiele oplossingen van strategie en concept tot development en onderhoud. Full-service dus. Vanuit ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam werken we met een team van ruim dertig experts aan mobiele oplossingen zoals mobile apps, mobiele websites, smartwatch apps, auto apps, etc.

We werken graag met merken die digitaal willen excelleren en samen met ons toonaangevende apps willen maken. Door vandaag nog aan tafel te zitten, kunnen we vanuit de kern van het merk op zoek gaan naar de beste manieren om de eindgebruikers van de app te helpen, verrassen en inspireren.

We zijn maar wat trots op de apps die we samen met onze klanten hebben kunnen maken. Zo hebben we niet alleen met succes een online only bank opgebouwd, maar ook een dito supermarkt. Onze mobile apps voor klanten als Heineken, Dubai Airports en VGZ worden door vele duizenden mensen gebruikt en gewaardeerd. En de Schiphol App is al meerdere keren bekroond als beste airport app.

Case:

Bij ons op kantoor maak je kennis met M2mobi. Samen met onze ontwikkelaars en specialisten zul je een case gaan uitwerken die betrekking heeft op het ontwikkelen van een nieuwe applicatie.M2mobi is constant op zoek naar toegewijde mensen om ons team uit te breiden. Hierbij kun je denken aan software developers en designers, maar ook aan projectmanagement & accountmanagement functies.  Ook is er bij ons ruimte voor andere creatievelingen en zakelijk gerichte studenten.