Een belevenis rijker!

Wat hebben Joop van den Ende, Marcel Boekhoorn en Frits Goldschmeding gemeen?
Naast het feit dat zij zich allemaal in de Quote 500 bevinden zijn zij ook alle drie succesvol in de benadering van hun gasten. Een feilloos gevoel voor mensen, een feilloos gevoel voor beleving.

Er wordt wel vaker gezegd dat de horeca de beste leerschool is voor een succesvolle carrière. Daar leer je wat hard werken is, daar leer je hoe het is om vanuit een gastgerichte benadering hét verschil te maken.

Als partner van Nereus biedt Randstad Hospitality jou een masterclass horeca- en gastgerichtheid aan.

Deze masterclass bestaat uit twee onderdelen.
Eventmanager, Monica van Zeijl*, deelt haar ervaring in de branche (bv Holland Heineken House)
en haar kijk op dit thema. Inzichten waardoor jij straks “een belevenis rijker” zal zijn voor jouw gasten.

Is gastvrijheid dan alleen iets van de Horeca?  Nee zeker niet, steeds meer organisaties (profit & non profit) zien het belang van gastvrijheid in. Maar wat is dat eigenlijk?  En hoe wordt gastvrijheid toegepast in verschillende organisaties?  Wat kunnen bedrijven leren van de Horeca en welke rol kan jij daarin gaan betekenen? En hoeveel invloed heb jij persoonlijk eigenlijk op gastbeleving?

Naast kennis en inzicht gaan we je ook laten ervaren hoe het is om in de horeca te werken.
Onze horeca-trainers, **Iris Sijmons en Dieuwertje van de Meeberg, laten jou ervaren hoe het is om met drie borden te lopen en nog steeds te kunnen lachen. En hoe zou het zijn om met een vol dienblad door de Randstad bar te zwieren en ook nog eens te weten tot hoever je de wijnglazen echt mag vullen?

Een masterclass vol humor, eye-openers, foto’s & filmpjes en de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Wil je daarna met een (bij)baan de deur uitlopen? Dan vertellen wij je graag tijdens het lunchbuffet waar jij morgen kunt beginnen.

Programma

09:00 uur         Ontvangst in de (coffee)bar bij Randstad Hospitality Vijzelstaat 78  1017 HL  Amsterdam
09:15 uur          Gastgerichtheid             – praktijkverhalen Monica van Zeijl
10:45 uur          Horeca in de praktijk    – Iris Sijmons & Dieuwertje van de Meeberg
12:30 uur          Lunch
13:00 uur          Afsluiting

*Over Monica van Zeijl
Monica is als eventmanager bij Randstad Hospitality verantwoordelijk voor de major events. Dagelijks 500 man up-and-running bij de Keukenhof, maar ook al het personeel bij het EK Hockey afgelopen jaar zijn via haar teams geregeld.
Als partner van het NOC NSF  is Monica namens Randstad meerdere malen verantwoordelijk geweest voor de totale HR organisatie in het Holland Heineken House. Dé place-to-be tijdens de Olympische Spelen. En ook als je een feestje wil ben je bij Monica aan het juiste adres. De Grand Depart 2015 Utrecht – met 1.500 tourmakers zorgde zij voor “het feestje in de stad”.

**Over Iris Sijmons en Dieuwertje van de Meeberg
Iris en Dieuwertje zijn beide intercedenten en horeca-trainers bij Randstad Hospitality. Voordat zij bij Randstad in dienst zijn gekomen hebben zij ervaring op gedaan in verschillende hotels en restaurants. Van medewerker bediening tot eventmanager. Ervaringsdeskundigen! En die ervaring zetten zij nu dagelijks in om de perfecte match te maken tussen kandidaat en bedrijf, maar ook door maandelijks groepen sollicitanten te trainen in het mooie vak van horecamedewerker.