Ben jij net zo ambitieus met je carrière als Nereus tijdens het roeien?  

Dan is ons uniek IT traineeship en winnaar beste traineeship van het jaar, de Calco MasterClass®, iets voor jou! Iedere maand zijn wij op zoek naar 20 enthousiaste starters met HBO/WO-denkniveau. Geen studieachtergrond in de IT? Geen probleem, ruim 95% van onze trainees heeft een andere opleiding gevolgd. Wat voor ons wel belangrijk is, is dat je affiniteit/interesse hebt met IT en jezelf constant wilt blijven ontwikkelen.

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie die gelooft in het ontwikkelen van talent. Onze missie is niet voor niets om mens én organisatie oneindig te laten groeien. Wij investeren daarom in zowel het ontwikkelen van professionele als inhoudelijke skills. Al meer dan 1400 professionals gingen je voor!

Kom tijdens de Nereus Business week langs bij ons op kantoor in Maarssen en kom kennis maken met de wereld van de IT en haar vraagstukken. Want hoe ga je als organisatie om met onvoorspelbare omstandigheden? Of met voortdurend veranderende wensen en eisen? Voor veel organisaties is een Agile manier van werken dé oplossing om slim om te gaan met deze continue veranderingen. Scrum is een Agile methode waarbij er in teams op een flexibele manier (software)producten gemaakt worden en is in de wereld van IT bijna onmisbaar geworden. Tijdens deze ochtend maak je kennis met Calco. Met de case nemen wij je mee in het gedachtengoed van Scrum en ga je  hier interactief als team mee aan de slag, zodat je zelf zult ervaren wat de kracht en toegevoegde waarden van Scrum is. Tenslotte sluiten wij de ochtend af met een lunch!