INSCHRIJVEN BUSINESSWEEK 2019

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de events tijdens de BusinessWeek 2019 kan op 2 manieren:

  • Op de pagina van het bedrijf dat je wilt bezoeken
  • Onderaan deze pagina

Bij het inschrijven selecteer je welke bedrijven je graag wilt bezoeken. Wij nemen vervolgens contact met u op voor eventuele vereisten zoals een motivatiebrief en/of CV. Voor sommige bedrijven is dit verplicht.

 

AFMELDEN

Let op: bij het inschrijven voor de evenementen geldt het volgende afmeldbeleid:
1. Ongeveer 1 week voor aanvang van de Business Week krijgt u per mail uitsluitsel over uw aanmeldingen.

2. In het geval dat u voor meerdere bedrijven bent gelesecteerd krijgt u vanaf het moment dat wij u dit bekend maken 2 dagen de tijd maximaal 1 activiteit af te melden. Dit dient u per email te doen. Dit is een tegemoetkoming voor het feit dat u vooraf niet weet hoe de selectie zal verlopen. Let op: afmelden van meer dan 1 activiteit is niet toegestaan. Eveneens is afmelden niet toegestaan indien u slechts voor 1 activiteit in totaal bent geselecteerd. De reden hiervoor is dat wij u tegemoet willen komen, maar de verantwoordelijkheid voor het beheren van uw eigen agenda bij uzelf ligt. Afmelding in strijd met deze afmeldingsperiode wordt aangemerkt als ongeoorloofde afmelding.

3. Indien u zich buiten bovengenoemde afmeldingsperiode van 2 dagen alsnog afmeld voor een activiteit, dan geldt het no-show reglement.Dit houdt in dat uw afmelding doorgegeven wordt aan het desbetreffende bedrijf, waarna u op een zogeheten zwarte lijst wordt geplaatst. Het bedrijf zal uw naam noteren met als aantekening dat u zich ongeoorloofd afmeldde voor de activiteit.

4. Bij een ongeoorloofde afmelding verbeurt u een boete van €40,-.