Welkom bij de inschrijvingen voor de Nereus Business Week 2017.

Voor inschrijving van de Business Week dient u op onderstaande link te klikken. U wordt doorverwezen naar Google Forms Plus waar u kunt aangeven voor welke activiteiten u wilt inschrijven. Vergeet niet uw CV te uploaden voor elke activiteit waaraan u wilt deelnemen. Upload uw CV in PDF-formaat. Bij de activiteiten waar u niet aan wilt deelnemen klikt u op ‘Nee’ en hoeft u geen CV te uploaden. De inschrijvingen sluiten op 10 oktober.

Wij raden u aan het programma van de week onder ‘Progamma’ te raadplegen alvorens u zich inschrijft. U kunt zo rekening houden met eventuele werkgroepen, trainingen of andere afspraken.

Inschrijven kan bij de onderstaande link:

 

https://www.formpl.us/form/4727653103828992

 

Graag stellen wij u op de hoogte van het afmeld beleid:

1. Ongeveer 2 weken voor aanvang van de Business Week krijgt u per mail uitsluitsel over uw aanmeldingen.

2.  In het geval dat u voor meerdere bedrijven bent gelesecteerd krijgt u vanaf het moment dat wij u dit bekend maken 2 dagen de tijd maximaal 1 activiteit af te melden. Dit dient u per email te doen. Dit is een tegemoetkoming voor het feit dat u vooraf niet weet hoe de selectie zal verlopen. Let op: afmelden van meer dan 1 activiteit is niet toegestaan. Eveneens is afmelden niet toegestaan indien u slechts voor 1 activiteit in totaal bent geselecteerd. De reden hiervoor is dat wij u tegemoet willen komen, maar de verantwoordelijkheid voor het beheren van uw eigen agenda bij uzelf ligt. Afmelding in strijd met deze afmeldingsperiode wordt aangemerkt als ongeoorloofde afmelding.

3. Indien u zich buiten bovengenoemde afmeldingsperiode van 2 dagen alsnog afmeld voor een activiteit, dan geldt het no-show reglement. Dit houdt in dat uw afmelding doorgegeven wordt aan het desbetreffende bedrijf, waarna u op een zogeheten black list wordt geplaatst. Het bedrijf zal uw naam noteren met als aantekening dat u zich ongeoorloofd afmeldde voor de activiteit.

4. Ongeoorloofde afmelding zal beboet worden met een boete van €40.