Welkom op de inschrijfpagina van de Nereus Business Week 2018.

De inschrijvingen voor de vierde editie van de Business Week zijn helaas gesloten. De kaartverkoop voor de Geneeskundedag gaat daarentegen wel nog door tot 28 oktober. Zie onder “Geneeskundedag” voor meer informatie.

Vrageb? Stuur ons dan een mail op businessweek@nereus.nl en dan helpen wij u verder!

 

Let op: bij het inschrijven voor de evenementen geldt het volgende afmeldbeleid:
1. Ongeveer 1 week voor aanvang van de Business Week krijgt u per mail uitsluitsel over uw aanmeldingen.

2. In het geval dat u voor meerdere bedrijven bent gelesecteerd krijgt u vanaf het moment dat wij u dit bekend maken 2 dagen de tijd maximaal 1 activiteit af te melden. Dit dient u per email te doen. Dit is een tegemoetkoming voor het feit dat u vooraf niet weet hoe de selectie zal verlopen. Let op: afmelden van meer dan 1 activiteit is niet toegestaan. Eveneens is afmelden niet toegestaan indien u slechts voor 1 activiteit in totaal bent geselecteerd. De reden hiervoor is dat wij u tegemoet willen komen, maar de verantwoordelijkheid voor het beheren van uw eigen agenda bij uzelf ligt. Afmelding in strijd met deze afmeldingsperiode wordt aangemerkt als ongeoorloofde afmelding.

3. Indien u zich buiten bovengenoemde afmeldingsperiode van 2 dagen alsnog afmeld voor een activiteit, dan geldt het no-show reglement.Dit houdt in dat uw afmelding doorgegeven wordt aan het desbetreffende bedrijf, waarna u op een zogeheten zwarte lijst wordt geplaatst. Het bedrijf zal uw naam noteren met als aantekening dat u zich ongeoorloofd afmeldde voor de activiteit.

4. Bij een ongeoorloofde afmelding verbeurt u een boete van €40,-.